nuff

jangan click !

poll

depan rumah

nuff

Sunday, November 7, 2010

13 perkara yang aku teringin nak buat

kadang kadang aku rasa  macam nak buat je sesuatu yang gila takkan orang lain buat.
kadang kadang tu gak. aku senyum syok sendiri sebab terfikir perkara aku nak baut tuh.
err paham tak ?
ni senarai benda benda yang aku teringin nak buat dalam hidup aku.


  1. kalau ada member aku yang tengah sedih tahap gila baban sambil meluahkan perasaan dekat aku, aku teringin nak gelak gelak kan dia nak buat  muka sialan  dekat depan dia.
  2. cikgu tengak khusyuk mengajar kat depan kelas tiba tiba aku lari satu kelas lepas tu buat muka selamba sengih depan cikgu tu then duduk balik
  3. makan coklat sambil hirup milo ais sambil main handphone masa perhimpunan.
  4. kakak /adik/kawan aku tengah makan dengan selamba aku amik makanan dia and bawak jauh jauh
  5. nyorok barang kesayangan orang lain sampai la dia menangis nangis baru aku pulangkan balik.
  6. rosakkan kereta musuh musuh aku. *wahahha*
  7. main cak cak masa cikgu tengah bengang sambil cuit cuit pinggang dia.
  8. selamba amik kertas ujian orang lain and tulis nama kita. *amik kertas budak pandai arr*
  9. bakar semua buku komik adik / kakak / kawan aku. 
  10. tengah orang meluahkan perasaan aku boleh sengih sengih dengar cerita dia.
  11. nak curi sume makanan sedap sedap and handphone yang ada jual kat kedai *hehe*
  12. buat muka tade perasaan bila orang lain mintak pendapat
  13. nak tidur sepanjang masa .bangun je makan . tengok tv . then main game. *indahnya dunia* =p
  14. ada banyak lagi aku suka nak buat
  15. semua kat atas ni aku nak buat
ok
tu jelah.
tade idea aku nak pikir lagi.


sebenarnya aku nak study tadi.
amik buku awal awal. pukul 12.00 tengahari dah ada buku depan mata .
tapi aku capai laptop.sendiri cakap. takpe. nanti pukul dua wajib study .
tiba tiba aku lupa niat aku.
jadi aku dah terbabas.
sekarang pukul 6 petang.
study 5 minit . 5  jam dengan dan ditemani oleh facebook.

tade pape dah . blur -____-
(T.T) nape lah pemalas sangat ni. haish..

TATA =)


wat muka ala ala comel . gaya nak kena lempang sedas dua :P

2 comments:

NaniE said...

haha..tak senonoh namanya tu hanani..hehe..

hanani idrus =) said...

haha. tang yang mana tu ye nanie ? ;p