nuff

jangan click !

poll

depan rumah

nuff

Thursday, March 17, 2011

tolonglah, aku tak tahan dah ni

Assalamualaikum .

sejak  dua bulan lepas , bermulalah saat yang sangat tak best dalam hidup aku.
arrrggghh !
tension kadang kadang . sakit hati selalu .
menganggu tidur aku . tengah sedap buat taik mata and melukis peta di atas bantal , tangan da macam beruk mak nyeh mengaru garu . serius sangat da fedup dengan keadaan macam ni.
apa penyakit datang kat aku ni ?
boleh tak tolong bagi taw dekat aku  !  huuawaa T____T

dahla kulit muka memang tak licin. parut jerawat tak hilang lagi.
datang pulak terkedek kedek anak jerawat .
sape boleh tolong aku kendali kn masalah ni ?
T____T
aku betul2 rasa down betul bila keadaan macam ni menhimpit aku .
jerawat takpe lagi .
tapi penyakit baru ni memang betul2 buat aku sangat tension
da lah membuatkan muka aku jadi macam kena sengat , kena gigit nyamuk sampai berjuta juta bengkak .
tapi yang peliknya datang bila waktu pagi . waktukan sedia maklumla waktu sejuk .
dan jugak waktu malam .
mak aku cakap nama benda ni galigata .
errr . tak tahu macam mana nak cakap apa nama penyakit ni .

jumpa doktor pun for sure dia juz bagi ubat sapu .
errr  !
macam mana la nak kerja tempat sejuk sejuk ni.
ala.... sangat la tak best.
korang pernah tak kena macam aku ni ?
sila berikan pendapat anda. kerana apabila suda masuk bulan tiga ni dia membangkak sampai ke muka.
dulu hanya badan , kaki dan tangan . sekarang siap satu badan ! tak terkecuali .
T___T
terasa seperti memakai botox . keras je jadi muka. arrghhh !




 bengkak mula menjalar ke dagu

 ni baru kat tangan  . kaki , peha jangan cakapla. tapi ofcourse xleh dtnjuk ;p


 macam apa je kan ? hmmm




saya rindu keadaan saya yang dulu 
T____T

4 comments:

cik goyos said...

kelopak garam ke tue? harap cepat sembuh yer

hanani fiee said...

apakh itu -.-

Sue Asyiteru said...

erm cm alergic jer tu x g klinik ker?
tak pon jumpa pakar kulit nt bahaya lak kalu awk biar cmtu?saya doakan awk cepat sembuh n pulih seperti sedia kala....

nams said...

try basuh muka pkai air je.mungkin kulit x sesuai pada bahan kimia?dan cuba juga apple cider vinegar.good luck